Energiatehokkaat lämmitys- ja jäähdytysratkaisut kotiisi, toimistotiloihin, laitetiloihin...

Tampere ja ympäristö pääasiallinen työskentelyalue. Tampereen lähikuntiin km-veloitus Tampereelta. Tampereen ympäristössä veloitetaan vain kaupunkikilometrit.

Ilmanvaihtolaitteet Tampere ja lähikunnat

Ilmanvaihtolaitteet

Ilmanvaihtolaitteet ja kosteudenpoistajat pitävät huoneilman terveellisenä ja lisäävät asuinmukavuutta. Ne estävät myös mahdollisten homeongelmien aiheuttamien rakennevaurioiden syntyä.

Huonekohtaiset ilmanvaihtolaitteet sopivat erityisesti vanhempiin painovoimaisella ilmanvaihdolla oleviin asuntoihin. Ilmanvaihtolaite on helppo asentaa ja huoltaa.

Kosteudenpoistajan käyttökohteita ovat kodinhoitohuoneet, kylpyhuoneet, pyykinkuivaushuoneet, allastilat, kellaritilat, autotallit, kesäasunnot, asuntovaunut, veneet sekä lämmittämättömät tilat — kaikki tilat, joissa liika kosteus on ongelma.


Suosituimmat ilmanvaihtolaitteet juuri nyt

  • Mitsubishi VL-50 & VL-100
  • Mobair 4100
  • Mobair 2030S

Mitsubishi Electric mini -ilmanvaihtolaitteet Lossnay VL-50 & VL-100

Lämmöntalteenotolla varustetut huonekohtaisiset ilmanvaihtolaitteet

Mitsubishi Electric mini -ilmanvaihtolaitteet Lossnay VL-50 ja VL-100

Mitsubishi Electric Lossnay mini -ilmanvaihtolaitteet ovat lämmöntalteenotolla varustettuja huonekohtaisia ilmanvaihtolaitteita, jotka tuovat sisään raikasta ja suodatettua ilmaa ja vievät saastunutta ilmaa huoneesta ulos.

Hyvin toimiva ilmanvaihtolaite taistelee hajuja, hometta, siitepölyä sekä radonia vastaan ja parantaa huoneilmanlaatua huomattavasti.

Lossnay VL-50 on tarkoitettu asennettavaksi makuuhuoneisiin tai pieniin huonetiloihin ja Lossnay VL-100 olohuoneeseen tai aulatiloihin.

Mitsubishi Electric mini ilmanvaihtolaite lämmöntalteenotolla

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Mobair 4100

Ainutlaatuinen lämmönsiirtopuhallin

mobair tampere tampere

Mobair 4100 on ainutlaatuinen lämmönsiirtopuhallin, joka siirtää lämmintä tai viileää ilmaa kätevästi huoneesta toiseen.

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Mobair 2030S

Raitista korvausilmaa vedottomasti, puhtaana ja lämpimänä!

mobair 2030s korvausilmaventtiili

Mobair 2030S -korvausilmaventtiili on erityinen siksi, että ulkoa tuleva kylmä ilma lämpenee katonrajassa olevan lämpimän ilman avulla.

1.0 W tehoinen puhallin aikaansaa huoneilman ja ulkoa tulevan ilman sekoittumisen, joten energiankulutus on erittäin alhainen.

Patentoitu rakenne takaa vedottoman lopputuloksen.

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Suosituimmat kosteudenpoistajat juuri nyt

  • Mitsubishi MJ-E14CG-S1
  • King post DKB20E
  • Pax Passad®

Mitsubishi Electric MJ-E14CG-S1

Mitsubishi Electric kosteudenpoistin MJ-E14CG-S1

Kuivausrumpu kuluttaa vaatteita energiaa tuhlaten. Kosteudenpoistin huolehtii asetetun ilmankosteustason ylläpidosta automaattisesti käynnistyen vain tarvittaessa.

Mitsubishi Electric on yksi maailman johtavista kosteudenpoistimien valmistajista ja käyttää paljon resursseja kehittäessään toimintavarmoja, energiapihejä ja helppokäyttöisiä laitteita.Pyydä tarjous tai kysy lisää

King post DKB20E

Tehokkaaseen kosteudenpoistoon - märkätilat, pyykinkuivaus jne. King post DKB20E kosteudenpoistaja

Kuivausrumpu kuluttaa vaatteita energiaa tuhlaten. Kosteudenpoistin huolehtii asetetun ilmankosteustason ylläpidosta automaattisesti käynnistyen vain tarvittaessa.

Kellaritilat, autotallit, kodinhoitohuoneet, kesäasunnot ym. kosteudelle altistuvat sisätilat ovat tyypillisiä käyttökohteita King Post kosteudenpoistimille.

Laite on suunniteltu mahdollisimman toimintavarmaksi ja selkeäksi käyttää.

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Pax Passad®

Turvallista, tehokasta ja varmatoimista kosteudenpoistoa

pax passad kosteudenpoistin

Pax Passad® -malliston kosteudenpoistimet tehostavat kostean ilman poistoa esimerkiksi kylvyn tai pyykinkuivauksen aikana.

Tunnusomaista kaikille Pax Passad® -sarjan puhaltimille on erityisen hiljainen ääni, suuri puhallusteho, ympäristöystävälliset materiaalit ja äärimmäisen pieni energiankulutus.

Puhaltimet täyttävät käyttäjien ja asentajien esiintuomat vaatimukset ja toiminnot, joita nykyaikaiselta laatupuhaltimelta halutaan.

Pyydä tarjous tai kysy lisää