Energiatehokkaat lämmitys- ja jäähdytysratkaisut kotiisi, toimistotiloihin, laitetiloihin...

Tampere, Orivesi + lähikunnat, aina sopivan matkan päässä. Tampereen lähikuntiin km-veloitus Tampereelta. Tampereen ympäristössä veloitetaan vain kaupunkikilometrit.

Ilmalämpöpumput Tampere ja lähikunnat

Mitsubishi-ilmalämpöpumppu, parasta kotiisi

Anna luotettavan Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumpun lämmittää kotiasi edullisesti.

Ilmalämpöpumppu tuo miellyttävän sisäilman ja lisää asumismukavuutta. Paukkupakkasilla kotisi on lämmin, kesähelteillä taas nautit viileydestä. Voit lämmittää/viilentää omakotitalosi, kesämökkisi, verstaasi ja monet muut tilat helposti ja edullisesti.

Ilmalämpöpumpun myynti, asennus ja huolto

ilmalämpöpumppu tampere

Myyn, asennan ja huollan kaikki ilmalämpöpumput Tampereella ja ympäri Pirkanmaata merkistä ja mallista riippumatta.

Teen myös kaikki laiteasennuksiin kohdistuvat sähkötyöt ammattitaidolla. Kokemusta minulla on jo yli 1000 ilmalämpöpumppuasennuksesta.

Saat ripeän ja ammattitaitosen palvelun avaimet käteen -periaatteella kokeneelta asentajalta — ei turhia välikäsiä, jolloin saat palvelua nopeasti niin huollon puitteissa kuin asennuksien osalta.

Suosituimmat ilmalämpöpumput juuri nyt

  • Mitsubishi AP
  • Mitsubishi LN
  • Gree Amber

Mitsubishi AP -ilmalämpöpumppu

Tyylikäs muotoilu, vakiona WiFi, uusi ympäristöystävällinen R32-kylmäaine

Mitsubishi AP -ilmalämpöpumppu

Sisäyksikön tyylikäs muotoilu ja sen valkoisen värin sävy istuu huomaamattomasti vaativaankin ympäristöön.

Laaja puhallintehojen säätöalue sekä uudistuneet puhallusilmanohjaimet mahdollistavat vedottoman lämmön/viileän tuoton.

Scanoffice Oy:n, Mitsubishi Electricin virallisen maahantuojan kaikki maahantuomat AP-sarjan mallit, ovat pohjolan karuihin oloihin suunniteltuja malleja.

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Mitsubishi LN -ilmalämpöpumppu

Mallisarja täynnä uusia ominaisuuksia

mitsubishi ln mallisarja ilmalämpöpumppu tampere, mitsubishi ilmalämpöpumppu tampere

Uusi muotoilu, uusi ympäristöystävällisempi kylmäaine, silmää hivelevät väriviimeistelyt ja paras saavutettavissa oleva energialuokka.

Markkinajohtaja Mitsubishi Electricin LN-mallisarjan ilmalämpöpumpuissa on täysin uusi Hyper heating -kompressori ja paras energiatehokkuusluokitus A+++.

LN-ilmalämpöpumput on suunniteltu tuottamaan tehokasta lämmitystä jopa vuoden kaikkein kylmimpinä päivinä. Pakkaskestävyys -35 pakkasastetta.

Valitse neljästä sisäyksikön väristä sisustukseesi sopivin: Helmenvalkoinen, rubiininpunainen, onyxinmusta tai lumenvalkoinen.

Pyydä tarjous tai kysy lisää

GREE Amber -ilmalämpöpumppu

Edistyksellinen tekniikka

Gree Amber ilmalämpöpumppu

Green patentoima 2-astekompressori on suunniteltu eritysesti pohjolan kylmiä olosuhteita varten.

Tämän täysin uuden ja tehokkaan tekniikan ansiosta Amber ilmalämpöpumppu toimii erittäin suurella teholla sekä korkealla hyötysuhteella jopa alle -30 ˚C asteessa!

VTT:n testaama, Gree Amber 25-A/W on VTT:n testaama tuote. Laite saavutti testissä huikean max. 3,7 kW lämmitystehon. Kaksiastekompressorin turvin lämpöpumppu tuotti -30 °C:n pakkasilla jopa 2,3 kW lämmitystehon. Lämpökerroin -15 °C:ssa oli 2,0, ja -30 °C:ssa 1,4.

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Ohjaa lämpöpumppua kännykälläsi!

AirPatrol GSM -kauko-ohjain

airpatrol ohjain tampere

AirPatrol GSM -kaukohjaimella käytät ilmalämpöpumppua kännykälläsi. Säästät lämmityskuluissa, kun lämmitä taloasi sen aikaa kun olet kotona ja lasket lämpötilaa kun olet poissa. Sen sijaan, että ajaisit kotiin asti muuttamaan lämpöpumppusi asetuksia, voit tehdä sen kännykälläsi, riippumatta siitä missä olet.

AirPatrol on helppo asentaa ja käyttää. Vahva Li-ion akku takaa mahdollisimman pitkän varoajan. AirPatrol voi sijaita missä vain sisäyksikön läheisyydessä. Vahvat infrapuna LED-valot luovat vahvat signaalit, joka tuo tehokkuutta ja toimintavarmuutta.

MELCloud Mitsubishi Electric -laitteille

melcloud

MELCloud on ilmalämpöpumpun lisävaruste, jonka avulla ohjaat ja säädät ilmalämpöpumppuasi tai ilmastointilaittettasi reaaliajassa. MELCloud on uusimman sukupolven pilvipalveluun perustuva ohjausjärjestelmä Mitsubishi Electricin ilmalämpöpumpuille ja ilmastointilaitteille.

Nyt voit hallita Mitsubishi Electric-laitteitasi helposti tietokoneellasi, tableteilla tai älypuhelimilla.