Energiatehokkaat lämmitys- ja jäähdytysratkaisut kotiisi, toimistotiloihin, laitetiloihin...

Tampere ja ympäristö pääasiallinen työskentelyalue. Tampereen lähikuntiin km-veloitus Tampereelta. Tampereen ympäristössä veloitetaan vain kaupunkikilometrit.

Ilmalämpöpumput Tampere ja lähikunnat

Mitsubishi-ilmalämpöpumppu, parasta kotiisi

Anna luotettavan Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumpun lämmittää kotiasi edullisesti.

Ilmalämpöpumppu tuo miellyttävän sisäilman ja lisää asumismukavuutta. Paukkupakkasilla kotisi on lämmin, kesähelteillä taas nautit viileydestä. Voit lämmittää/viilentää omakotitalosi, kesämökkisi, verstaasi ja monet muut tilat helposti ja edullisesti.

Ilmalämpöpumpun myynti, asennus ja huolto

ilmalämpöpumppu tampere

Myyn, asennan ja huollan kaikki ilmalämpöpumput Tampereella ja ympäri Pirkanmaata merkistä ja mallista riippumatta.

Teen myös kaikki laiteasennuksiin kohdistuvat sähkötyöt ammattitaidolla. Kokemusta minulla on jo yli 1000 ilmalämpöpumppuasennuksesta.

Saat ripeän ja ammattitaitosen palvelun avaimet käteen -periaatteella kokeneelta asentajalta — ei turhia välikäsiä, jolloin saat palvelua nopeasti niin huollon puitteissa kuin asennuksien osalta.

Suosituimmat ilmalämpöpumput juuri nyt

  • Mitsubishi AP
  • Mitsubishi LN
  • Mitsubishi FT
  • Mitsubishi RW
  • Gree Amber
  • Gree Fairy

Mitsubishi AP -ilmalämpöpumppu

Tyylikäs muotoilu, vakiona WiFi, uusi ympäristöystävällinen R32-kylmäaine

Mitsubishi AP -ilmalämpöpumppu

Sisäyksikön tyylikäs muotoilu ja sen valkoisen värin sävy istuu huomaamattomasti vaativaankin ympäristöön.

Laaja puhallintehojen säätöalue sekä uudistuneet puhallusilmanohjaimet mahdollistavat vedottoman lämmön/viileän tuoton.

Scanoffice Oy:n, Mitsubishi Electricin virallisen maahantuojan kaikki maahantuomat AP-sarjan mallit, ovat pohjolan karuihin oloihin suunniteltuja malleja.

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Mitsubishi LN 2.0 -ilmalämpöpumppu

Mallisarja täynnä uusia ominaisuuksia

mitsubishi ln mallisarja ilmalämpöpumppu tampere, mitsubishi ilmalämpöpumppu tampere

Uusi muotoilu, uusi ympäristöystävällisempi kylmäaine, silmää hivelevät väriviimeistelyt ja paras saavutettavissa oleva energialuokka.

Käytettäessä automaattista takkatoimintoa, jää sisäyksikkö puhallustoiminnolle, vaikka asetettu lämpötila olisi saavutettu. Kätevä tapa levittää esimerkiksi takan tuottamaa edullista lämpöä.

Hyper Heating

LN-mallilla on täysin uusi kompressori ja paras energiatehokkuusluokitus A+++. Nämä ilmalämpöpumput on suunniteltu tuottamaan tehokasta lämmitystä jopa vuoden kaikkein kylmimpinä päivinä. Lämmittää aina -35 pakkaseen asti.

Valitse neljästä sisäyksikön väristä sisustukseesi sopivin: Helmenvalkoinen, rubiininpunainen, onyxinmusta tai lumenvalkoinen.

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Mitsubishi FT -ilmalämpöpumppu

Tuottaa lämpöä uskomattomalla teholla

mitsubishi ft mallisarja ilmalämpöpumppu tampere, mitsubishi ilmalämpöpumppu tampere

FT-mallisarjan sisäyksiköt ovat vain 280 mm korkeita ja 229 mm syviä. Sisäyksikkö sopii monessa paikassa oven yläpuolelle. Leveys vain 838 mm.

Käytettäessä automaattista takkatoimintoa, jää sisäyksikkö puhallustoiminnolle, vaikka asetettu lämpötila olisi saavutettu. Kätevä tapa levittää esimerkiksi takan tuottamaa edullista lämpöä.

Hyper Heating teknologian ansiosta FT-mallisarjan laitteet pystyvät tuottamaan lämpöä uskomattomalla teholla vielä paukkupakkasillakin. Lämmittää aina -35 pakkasiin asti.

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Mitsubishi RW -ilmalämpöpumppu

Lämmittää niin mieltä kuin asuntoakin ennennäkemättömällä tavalla

mitsubishi rw mallisarja ilmalämpöpumppu tampere, mitsubishi ilmalämpöpumppu tampere

RW-sarjan erinomainen lämmitysteho tuo ensiluokkaista lämpöä huoneeseesi. Erittäin tehokas kompressori tuottaa maksimaalisen lämmitystehon energiatehokkaasti, myös todella alhaisissa ulkolämpötiloissa.

Perinteinen Mitsubishi Electricin Hyper Heating malli tuottaa lämpöä vähintään nimellistehonsa verran -15 °C:n ulkolämpötilaan asti. RW-sarjan uuden ajan Hyper Heating teknologialla tuottaa laite nimellistehonsa -25 asteeseen ja vielä kylmemmilläkin keleillä lämmitys jatkuu huipputehokkaana.

Uskomaton lämmitysteho maustettuna upealla ominaisuusvalikoimalla lämmittää niin mieltä kuin asuntoakin ennennäkemättömällä tavalla. Käytettäessä automaattista takkatoimintoa, jää sisäyksikkö puhallustoiminnolle, vaikka asetettu lämpötila olisi saavutettu. Kätevä tapa levittää esimerkiksi takan tuottamaa edullista lämpöä.

Pyydä tarjous tai kysy lisää

GREE Amber -ilmalämpöpumppu

Edistyksellinen tekniikka

Gree Amber ilmalämpöpumppu

Green patentoima 2-astekompressori on suunniteltu eritysesti pohjolan kylmiä olosuhteita varten.

Tämän täysin uuden ja tehokkaan tekniikan ansiosta Amber ilmalämpöpumppu toimii erittäin suurella teholla sekä korkealla hyötysuhteella jopa alle -30 ˚C asteessa!

VTT:n testaama, Gree Amber 25-A/W on VTT:n testaama tuote. Laite saavutti testissä huikean max. 3,7 kW lämmitystehon. Kaksiastekompressorin turvin lämpöpumppu tuotti -30 °C:n pakkasilla jopa 2,3 kW lämmitystehon. Lämpökerroin -15 °C:ssa oli 2,0, ja -30 °C:ssa 1,4.

Pyydä tarjous tai kysy lisää

GREE Fairy -ilmalämpöpumppu

Täysin uusi ja tehokas tekniikka

Gree Fairy ilmalämpöpumppu

Green patentoima 2-astekompressori on suunniteltu eritysesti pohjolan kylmiä olosuhteita varten. Tämän täysin uuden ja tehokkaan tekniikan ansiosta Fairy-ilmalämpöpumppu toimii erittäin suurella lämmitysteholla sekä hyvällä hyötysuhteella jopa alle -30˚C asteessa!

Laajan tehoalueen ansiosta Fairy antaa myös mahdollisimman suuren hyötysuhteen ja suuren enegiansäästön kaikkina vuodenaikoina.

Tämä edistyksellinen tekniikka mahdollistaa myös tehokkaan viilennyksen. Mukavuutta korostavana toimintona Fairy ilmalämpöpumpussa on lämmitystilassa mahdollisuus säätää huoneen lämpötilaa 1˚C asteen välein +8˚C - +30˚C välillä. Laite soveltuu siis myös kesäasuntojen lämmönlähteeksi.

iFEEL-toiminolla voidaan mitata lämpötila kaukosäätimestä, jolloin lämpötila säätyy oikeaksi oleskelukorkeudella, eikä katon rajassa. Tämä takaa, että sisälämpötila on juuri sopiva.

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Ohjaa lämpöpumppua kännykälläsi!

AirPatrol GSM -kauko-ohjain

airpatrol ohjain tampere

AirPatrol GSM -kaukohjaimella käytät ilmalämpöpumppua kännykälläsi. Säästät lämmityskuluissa, kun lämmitä taloasi sen aikaa kun olet kotona ja lasket lämpötilaa kun olet poissa. Sen sijaan, että ajaisit kotiin asti muuttamaan lämpöpumppusi asetuksia, voit tehdä sen kännykälläsi, riippumatta siitä missä olet.

AirPatrol on helppo asentaa ja käyttää. Vahva Li-ion akku takaa mahdollisimman pitkän varoajan. AirPatrol voi sijaita missä vain sisäyksikön läheisyydessä. Vahvat infrapuna LED-valot luovat vahvat signaalit, joka tuo tehokkuutta ja toimintavarmuutta.

MELCloud Mitsubishi Electric -laitteille

melcloud

MELCloud on ilmalämpöpumpun lisävaruste, jonka avulla ohjaat ja säädät ilmalämpöpumppuasi tai ilmastointilaittettasi reaaliajassa. MELCloud on uusimman sukupolven pilvipalveluun perustuva ohjausjärjestelmä Mitsubishi Electricin ilmalämpöpumpuille ja ilmastointilaitteille.

Nyt voit hallita Mitsubishi Electric-laitteitasi helposti tietokoneellasi, tableteilla tai älypuhelimilla.